+373 24 80 73 Online Consultation

Servicii de mobila la comanda

Servicii pentru consumatorii finali

Salon Modern oferă mai multe tipuri de servicii clienților noștri: design individual, livrare și montaj. Vă garantăm din partea echipei noastre profesionale executarea serviciilor în timpul stabilit. Creăm mobila de vanzare utilă și comodă pentru fiecare client, mobilă ce poate fi amenajată în stil personalizat.

dulap cu oglinda dormitor

Design individual

Doriți un design individual mobila pentru tineret sau dormitoare mici moderne? Noi oferim aceste servicii pentru mobilierul tău unic și irepetabil. Executăm proiecte la comanda de mobila living alba pentru acei care preferă această culoare. Vă stăm la dispoziție pentru a vă îndeplini dorințele Dvs. O mobilă de vis este realizată de Salon Modern.

Livrarea

Cumpara mobila online de la Salon Modern și beneficiază de serviciul de livrare gratuită în raza orașului. Mobila pentru dormitoare mici sau oricare alt tip de mobilă, precum mobila pentru tineret moderna, care este suficient de voluminoasă - noi ne angajăm ca acestea să fie livrate direct la tine acasă absolut gratuit.

mobila la comanda antreuri
mobila preturi

Montare

Alegând produsele Salon Modern, obții un serviciu profesional de montare a mobilei din partea echipei noastre profesionale, care îți va asambla orice tip de mobila, de orice complexitate, calitativ și rapid. Ajustarea, asamblarea și decuparea mobilei este absolut gratuită.


Servicii pentru producătorii de mobilă

Oferim toate tipurile de servicii pentru producătorii de mobilă: lipire cant ABS, de asemenea, freza cant ABS și tăiere placa PFL. Toate aceste servicii și nu doar, sunt oferite de o echipă de specialiști experimentați. Garantarea calității de executare a lucrărilor și realizarea lor în timp util vă este asigurată de Salon Modern.

placa pal melaminat

Servicii de tăiere a PAL melaminatului și a PFL-lui

Compania noastră cu drag oferă fiecărui doritor servicii de tăiere placa PAL melaminat la un utilaj performant, ce croiește placa PAL melaminat pe placul oricui. Ca să obținem obiecte din PFL melaminat mai rafinate și mai sofisticate, el este expus procedurii de frezare. Deținem utilaje performante ce ne permit să confecționăm asemenea lucrări iscusite pentru Dvs.

Servicii de lipire a cantului ABS linie curbă și dreaptă

Dacă e să vorbim despre servicii profesionale de lipire cant ABS, atunci vorbim despre Salon Modern, în primul rând. Pentru ce este destinat acest serviciu? Cant ABS se aplică pe diferite tipuri de panouri, iar acesta poate fi aplicat atât sub formă de linie curbă, cât și dreaptă. Cant ABS este prevăzut pentru protejarea mobilierului și nu permite deteriorarea marginilor acestuia.

lipire cant abs
freza cant abs

Lucrări cu freza

Deținem o gamă vastă de utilaje pentru freza cant abs care pot realiza prelucrarea mobilierului. Orice grosime cant abs poate fi obținută datorită mașinii de freza, care permite efectuarea acestor lucrări pe dimensiuni mari. Durata de exploatare a mobilierului depinde de calitatea acestor lucrări de freză.

@2024 DIGHIVA SRL Toate drepturile sunt rezervate
Design & Development by Like-Media