+373 24 80 73 Online Consultation

Oferte și promoții

Oferte mobila bucatarie! Cumpăra mobilă pentru bucătărie și primește un cadou!

După ce ai ales produsul dorit, devii automat un client care beneficiază de oferte mobila bucatarie și primește un cadou garantat! Tu poți fi acel ce se va bucura de reduceri mobila bucatarie. Este simplu, ceea ce trebuie să faci e să vii la Salon Modern, să-ți alegi produsul dorit și obții un cadou pentru fiecare din produsele alese. Foarte simplu și rapid, vizitând pagina noastră web, poți afla pret mobila bucatarie și deja vei înțelege ce-ți poți permite din toată gama noastră vastă de produse. Poți cumpăra mobila bucatarie comanda pret avantajos la Salon Modern.

Oferte mobila dormitor! Cumpăra mobilă pentru dormitor și primește un cadou!

În gama noastră de produse puteți găsi mobila dormitor ieftina, dar de calitate, oferte speciale de care puteți beneficia. Vă prezentăm ocazia de a vă alege cu un cadou garantat la achiziția oricărui produs din categoria dată. Profitați de oferte paturi dormitor, unde, pe lângă faptul că procurați mobila pret redus, mai primiți și reduceri la mobila pentru dormitor. La Salon Modern beneficiați de oferte paturi dormitor, dar și de un cadou pentru o achiziție atît de valoroasă.

Fii tu primul și vino la noi pentru a primi un cadou unic pentru cumpărăturile efectuate.

Beneficiază de o reducere de 15 % și mobilează-ți locuința!

Ți-ai procurat apartament sau chiar o casă și vreai să-ți amenajezi tot spațiul cu mobiler nou? Profită de oferta unică de la Salon Modern și beneficiază de o reducere în valoare de 15% pentru ați realiza acest vis! La noi găsești mobila la reduceri în fiecare zi. Ai nevoie de mobila sufragerie pret rezonabil sau un pret bun mobila bucatarie comanda, poți profita de ocazie la Salon Modern! Pentru amenajarea bucătăriei, ai nevoie de accesorii mobila bucatarie pret avantajos. Vino la noi și primești ceea ce îți dorești! Pe lângă toate aceste avantaje, noi vă oferim design, livrare în raza orașului și asamblarea mobilei absolut gratuit.

@2024 DIGHIVA SRL Toate drepturile sunt rezervate
Design & Development by Like-Media