+373 24 80 73 Online Consultation

Salon Modern - mobila online ieftina

otul despre mobila md

Modele variate de mobila la comanda, direct de la producător, puteți găsi în Salon Modern. Dacă vrei să-ți amenajezi casa cu mobila sufragerie ieftina sau mobila dormitor ieftina, găsești soluțiile date vizitând salonul nostru. Tot ceea ce ne înconjoara zi de zi acasă sau la serviciu trebuie să ne ofere și confort. Noi vă putem oferi un asortiment vast de: mobila ieftina dormitor, mobila birou ieftina și desigur mobila de sufragerie ieftina. Salon Modern oferă calitate și prețuri accesibile.

mobila ieftina md

Mobila la comanda in Chisinau - Salon Modern

mobila copii md

Creăm mobila clasica ieftina pe gustul tău

Dacă ești în căutare de mobila la comanda Chisinau, îți putem garanta că anume calitatea și prețurile noastre te vor uimi. Vino la noi și realizează-ți dorințele procurând mobila noua ieftina, dar de o calitate incontenstabilă.

Mobila de birou ieftina pentru buzunarul tău

Expresia ”mobila ieftina md” te va aduce direct la Salon Modern, unde garantat vei găsi ceea ce-ți dorești la prețuri avantajoase. Tu poți fi acel care poate beneficia de oferta noastră - mobila ieftina online.

Salon Modern - magazin mobila ieftina

Vrei mobila la comanda ieftina și nu știi unde să te adresezi? Salon Modern îți oferă cele mai variate modele. La noi poți comanda mobila ieftina online.

Fii primul și comandă mobila md

Îți sunt cunoscute expresiile: mobila moale md, mobila bucatarie chisinau, mobila online md și magazin online mobila ieftina? Să știi că toate aceste expresii te ghidează către noi, deoarece avem un asortiment bogat pentru toate categoriile prezentate. Secretul succesului nostru constă în specialiști profesioniști cu experiență în timp, ce sunt gata să vă satisfacă dorințele și necesitățile Dvs.

Cauți mobila comanda ieftina? Vino la noi și îți vom propune mobila pe potrivă! Suntem specializați în crearea mobilei de orice complexitate. Producem mobila la comanda ieftina, de calitate înaltă, de orice dimensiuni, culoare și textură. Designerul nostru vă proiectează viitoarea mobilă pornind de la doleanțele Dvs. absolut gratuit. De asemenea, Salon Modern vă oferă livrare gratuită în raza orașului și montarea mobilei achiziționate de la noi. Avem scopul de a oferi clienților noștri sortiment divers de mobilier de calitate și funcționalitate maximă. Vă așteptăm cu drag la Salon Modern.

Partenerii noștri

BLANCO GermanyCANDYSIMPLEXProCredit BankCREAMONDINUMINAACCEMOB GRUPFRANKETANDEM Fabrica de MobilaSUN PRINTS

ECHIPA NOASTRĂ

Diaconu Ghenadie

Director
general

Diaconu
Ghenadie

Ольга<br data-verified=

Designer
Superior

Ольга
Гросу

Burduja Eugeniu

Designer
Inginer

Burduja
Eugeniu

Obada Ecaterina


Manager

Obada
Ecaterina

Елена Диакону

Vice
director

Diaconu
Elena


Contabil

Popov
Ana

Certificate

@2020 DIGHIVA SRL Toate drepturile sunt rezervate
Design & Development by Like-Media