+373 24 80 73 Online Consultation

Dormitoare

Salon Modern vă prezintă o gamă vastă de dormitoare. Aceste modele de dormitoare se clasează în două categorii: dormitoare clasice și dormitoare moderne. Sunteți în căutare de dormitoare moderne cu elemente de design inovator? Salon Modern vă oferă posibilitatea de a vedea toate tipurile de mobila dormitor poze direct pe site-ul nostru. Mobila pentru dormitor poate avea diverse culori, dimensiuni și diferite texturi. Noi, însă executăm toate tipurile de mobila la comanda dormitoare destinate atât persoanelor tinere, cât și celorlalte categorii de persoane. Căutând dormitoare ieftine Chisinau în primul rând puteți vizita Salon Modern pentru a vă asigura că deținem mai multe variante de mobila dormitor apartament pe placul Dvs.. Transpuneți caracterul tău individual în designul de mobila de dormitor!

Dormitoare moderne

Hit vinzari
Livrare

Dormitor "Veno"

Hit vinzari
Livrare

Dormitor "Ieremia"

Livrare

Dormitor "Foligno"

Livrare

Dormitor "Alano"

Livrare

Dormitor "Pratz"

Livrare

Dormitor "Kett"

Livrare

Dormitor "Bordes"

Livrare

Dormitor "Cayouette"

Dormitoare la comanda în stil modern cu incrustații aurite sau argintate pot fi executate din materialele la alegerea clientului de designerii noștri în Salon Modern. Dacă vă atrage stilul modern și vă doriți paturi pentru dormitor rafinate și elegante veniți la noi pentru a vă realiza visele. Modele dormitoare moderne sau pur și simplu mobila pt dormitor ușor și fără a vă deplasa la magazin puteți vedea în poze mobila dormitor de pe site-ul nostru. A fi deținătorul unui design dormitor unic e suficient să vă adresați designerilor noștri, ei sunt gata să vă ofere tot ce e mai bun. Dormitoare moderne preturi - mai ieftine decât vă imaginați! Noi îți oferim toată gama de dormitoare moderne, unde de asemenea îți găsești un pat dormitor pe potriva gusturilor tale. Creăm dormitoare la comanda de calitate înaltă adaptată la bugetul tău.

Dormitor clasic

Hit vinzari
Livrare

Dormitor "Selena"

Hit vinzari
Livrare

Dormitor "Cristina"

Livrare

Dormitor "Roza"

Hit vinzari
Livrare

Dormitor "Confort"

Hit vinzari
Livrare

Dormitor "Corina"

Paturi pentru dormitor poți alege pe placul tău dintr-o gamă vastă de paturi ce sunt prezentate pe pagina noastră web. Aici, pe această pagină poți beneficia de oferte dormitoare, unde găsești și dormitoare preturi ieftine, inclusiv pozele cu descriere. Un set mobila dormitor clasic presupune a fi o integrare arhitecturală clasică combinată cu minimalism. Dormitoare in Chisinau la preț rezonabil de calitate superioară și diverse designuri vă poate propune Salon Modern! Paturi pentru dormitor în stil clasic cu suprafețe din diferite texturi oferă un rafinament dormitorului Dvs.. Mobila de dormitor poate avea diferite suprafețe finisate, atât cu lac, cât și cu PAL. Un dormitor alb este o soluție perfectă pentru o mobila de dormitor clasică impunătoare. Folosind elemente contemporane și eleganța anilor 60 Salon Modern creează dormitoare de lux pe placul tău! Căutând dormitoare clasice preturi drumul te va aduce direct la noi - Salon Modern - unde poți găsi dormitoare clasice ieftine.

Catalogul produselor
@2024 DIGHIVA SRL Toate drepturile sunt rezervate
Design & Development by Like-Media