+373 24 80 73 Online Consultation

Mobila in rate

La Salon Modern poți plăti mobila dormitor in rate. Dacă ești în căutare de mobila ieftina in rate, atunci profită de oferta magazinului de a plăti în rate ca să-ți mobilezi casa. Ca să îți fie mai comod și mai ușor să plătești, am optat pentru serviciul - mobila ieftina in rate. Acum poți achiziționa mobilier in rate, fără a merge la bănci, fără a lua credite și împrumuturi. La noi poți cumpăra chiar și canapele in rate sau alte obiecte de mobilier de care ai nevoie. Toate tipurile de mobilier direct din magazin le poți obține în rate și poți pleca cu marfa acasă.

Cum poți achiziționa mobilier in rate?

Poți achiziționa oricare mobila ieftina in rate simplu doar la Salon Modern. Acest serviciu este unul convenabil și avantajos celor ce vor să-și amenajeze locuința nouă și nu-și permit să cumpere totul odată. Pe lângă ofertele noastre de reduceri și cadouri, acum mai beneficiezi încă și de posibilitatea achitării în rate la cele mai avantajoase condiții. Cumpăra mobila dormitor in rate sau oricare alt produs și beneficiază de livrare și montare absolut gratuit. Multdoritul mobilier in rate la care ai visat acum poate deveni realitatea fiecărui.

Condiții avantajoase pentru fiecare!

Din gama noastră vastă de produse poți alege oricare articol, iar noi îți oferim soluții pentru ați cumpăra mobila dorită. În cazul în care nu ai toți banii, însă ai nevoie de a mobila un spațiu mai mare, noi îți oferim un sistem achitare în rate. Cumpără acum, dar plătește mai târziu! Avantajul acestui serviciu este faptul că tu te alegi cu apartamentul mobilat, chiar dacă nu ai toată suma. Nu mai este cazul să împrumuți bani pentru ați procura mobila dorită, achită în rate. Programează-ți cheltuiele cu Salon Modern!

@2018 DIGHIVA SRL Toate drepturile sunt rezervate
Design & Development by Like-Media